4

Self Ownage

Posted by Teets McGee on 5/12/2009 01:24:00 a.m.

Citisem mai devreme un blog despre uratenie si m-am gandit sa scriu si eu ceva despre uratenie, o idee mai veche d'a mea, dar care este mereu in actualitate. Daca tot au inventat politia comunitara, politia de proximitate, politia animalelor, ar trebui cat de curand sa inventeze si Politia Uratilor / The Ugly Police. Politistii astia ar trebui sa aresteze toate persoanele de la hidos in sus si in functie de gradul de uratenie sa ii inchida undeva intr-un spatiu special amenajat uratilor, unde sa se plimbe liberi cu alti urati ca si ei. Sau daca gradul de uratenie nu este unul foarte revoltator, sa decurga discutia in felul urmator: "Citizen, reprezentam Ugly Police si te gasim vinovat de a fi prea urat pentru a te plimba nesupravegheat pe strazile acestui oras si in conformitate cu art. 15/2-194 din 2009, te vom ruga sa achiti amenda pentru urat de categoria a 2 a si anume - 'slut' si te vom ruga sa pui asta pe cap", moment in care ii va intinde o punga de hartie cu gauri pentru ochi. "Daca nu vei respecta aceasta sanctiune, vom fi nevoiti sa te escortam pe tine si pe familia ta, in spatiul public pentru 'odiosi', deoarece cel pentru 'sluti' este momentan la capacitate maxima."
Unii sunt urati frate, in plm, urati rau de tot, adica are omu dreptu sa fie urat, da unii parca abuzeaza de acest drept, Dumnezeu ii face pe oameni egali intre ei, dar la unii parca a scapat sacu cu uratenie pe ei. Frumusetea e de grosimea pielii, dar uratenia e pana la os si revenim la faza ca ar fi chiar de cacat sa fi cur de broasca, si sa ai si caracter infect, daca esti urat si plin de defecte, fie ele ca sunt fizice sau comportamentale, nu ai cum sa nu fi de treaba. Toata lumea complexata/urata e "de treaba". Esti complexat fara masura ? Ai defecte cat craterele de pe luna ? Esti de treaba, frate ! Pai asta si e faza ca daca e de treaba, parca treci cu vederea ca arata de parca e desenat cu stanga. Nu ai cum sa fi de cacat, atunci cand tu sti in sinea ta ca arati de parca te-a calcat masina pe fatza si la reconstituire te-au refacut dupa o poza d'a ta mototloita. E ca si cum te-ai juca cu Lego facut din piese chinezesti. Nu e vina ta, nu e nici a parintilor, nici a mamei natura, natura e frumoasa, e grandioasa, pur si simplu asa e. N-ai ce face. Dar cand esti asa si iti mai da Dumnezeu si o gura bogata, talent in a baga in ele, a iesii in evidenta, atunci ar trebui sa intre The Ugly Police in actiune si sa iti zica sa stai in banca ta linistit si sa iti aduni mucii care iti curg prin gura.
Nu oi fi eu cel mai rotund bob de mazare din pastaie, dar nici de lepadat nu sunt. Sunt foarte realist in ceea ce ma priveste, pentru ca sunt constient de toate defectele mele la nivelul fetzei cel putin, daca nu si in rest. Hai sa iti explic cum sta treaba: culoarea ochilor e oarecum ok, nu e cu nimic iesita din comun, e un cacaniu deschis si cand sunt fericit sunt verzi. Nasul e stramb de la impactul cu un bocanc in clasa a 6a. E cocosat si noduros, dar nu e mare, nu e coroiat, nu e carn, e chiar draguts. Daca nu era in forma literei Z era chiar cute. Urechile sunt clapauge, asa ca se mai poate auzii pe fundal un Dumbo si "Zboara, puiule zboara" care sa nu ma deranjeze, pometii sunt un pic ridicati si se inroesc pt absolut orice sentiment care imi trece intai prin inima si dupa prin creier. Tenul e fin si catifelat ca cel al unui bebelus dat cu prea multa pudra. Barbia e un pic proeminenta, dar nu foarte mult, gatul e ca cel de girafa, lung si cu un dihor mort pe el, ca mi se pare mie in nebunia mea ca ma face sa par mai matur, chestie care nu mi-a trecut de cand aveam 19 ani. Dintii sunt urati, parca sunt pusi cu grebla, din unele unghiuri seamana cu dintii lu dracula, au o culoare cel putin dubioasa, de parca as fuma de ani de zile, nu de cateva luni. Singurele chestii cu care chiar pot spune ca la capitolul fatza arat chiar bine, sunt buzele, care sunt un pic carnoase si au o forma interesanta, si parul cu care ma mandresc cel mai mult. E moale si matasos atunci cand nu bag spuma in el, e cute si fluffy si cand il las mai lung imi place sa mi-l fluture vantul. E drept si foarte usor de intretinut si foarte usor sa ii dai ce forma vrei tu, e low maintenance. Isi poarta singur de grija, fie ca e cu sapca sau cu gel, fie ca e liber cand e geamul de la masina deschis, fie ca e doar asa ciufulit de parca doar ce m-am trezit.
Fizic ? Sunt prea slab, prea lung, prea ciolanos/osos, am mereu pietre in buzunar sa nu ma ia vantu, sosesc la scoala cu alizeul de ora 10. N-am cur absolut de loc, picioarele mi se termina exact unde incepe spatele. Ca sa nu mai vorbesc de problema cu hainele care nu prea se inghesiue sa apara pe marimea mea. Cazuri ff rare gasesc ce vreau si ce imi place sa aiba numere d'astea din 2 cifre. Am cam toate extremitatile marite si arat oarecum goofy in toate miscarile pe care le fac. totul pare oarecum pre=programat prost dinainte, un pic robotic. De parca ar fi un mic extraterestru venit pe pamant si aterizat intr-un corp pe care nu stie inca sa il controleze bine. Sunt un fel de Edward Mini de Foarfece. Singurul lucru la corp ca si la cap cu care ma mandresc sunt mainile mele, care mi s-a spus ca arata misto. Nu stiu de ce, dar eu le vad talentul ascuns de sub aparenta fizica, talentul de a desena, indemanarea, dexteritatea, viteza de reactie, de scriere, talentul de a scrie absolut oribil si in aceelasi timp profund si frumos. Am tenul frumos, culoarea pielii prea branzoasa, prea palida, dar n-am par pe corp si am pielea fina. Vorbesc mult si fara rost si singurele doua lucruri pe care poti sa le faci daca esti fata, este sa gasesti butonul de Pause sau de Stop. Ala de Pause e atunci, cand, in timp ce vorbesc, ma saruta cineva pe neasteptat. Cel de Stop este localizat un pic mai sus de ceafa, cand, daca cineva, in timp ce vorbesc, ma scarpina in cap, adorm intr-un interval de maxim 5 minute, ca un catelus d'ala mic pe care il scarpini si vezi cum i se inchid treptat ochii si pleoapele abia i se mai deschid si capul abia il mai tine drept. Intr-un final sunt foarte proportionat, contrar tutoror defectelor mici. Toate astea mici, creaza un tot unitar atat de aproape de perfectiune incat ma sperie. Imi iubesc toate defectele, putinele calitati, si ca un tot unitar, iubesc sa fiu eu. Sunt realist, ce plm, daca eu nu ma cunosc atunci cine ?




4 Comments


si in afara de toate cele scrise mai sus care constituie probabil cea mai detaliata descriere fizica ar mai fi de adaugat si fata ta de om serios knd esti suparat si pari un om aproape matur si responsabil...dar nu pt mult timp pt k apare din nou fata de copil tembel kre a primit foarte multe acadele si le-a mancat pe toate si acum asteapta sa ii apara o carie k sa poata sa mearga in fata blocului sa le spuna prietenilor lui k are o carie si merge la dentist si nu ii e frica si toti copiii vor vrea sa fie ca el,iar el va fii cel mai tru din fata blocului:D..si cam atat...


ba unde pula mea se scrie numele ? SUNT EU GORE imi vine sa te bat ba cand vad ce scri aici ba sa ii taie cineva conexiunea la internet ! cu cat te indragesc eu ba scundule do draq de treaba ! fai ceva mai cinstructiv ca...o pictura ca si asa sunt tablourile scumpe o pun eu in casa sa te incurajez la inceput !


a si am uitat mi-sau mutat curve in bloc
:))))tot eu gore


Dude, tu ai descris-o pe mama Sh... mama Shhh... mama Shooooo... Sorry, I can't pronounce it!
PS: in limbajul femeilor nu exista expresia "prea lung".

Trimiteți un comentariu

Copyright © 2009 Xanax 4 Kids All rights reserved. - "I'm going sane in a crazy world ! ™ " -