0

Schite ....

Posted by Teets McGee on 2/20/2010 12:22:00 a.m.
~

Urasc telefoanele mobilele. Dar daca e sa apreciez ceva la ele ... ar fii butoanele. Au un buton special, ala roshu, de respingere. Il iubesc ! Iubesc butonul ala ! E butonul meu preferat din tot telefonul. E butonul cu personalitate, cel care decide daca vbesti cu persoana respectiva sau nu, un fel de Executioner, powerful, red si la indemana. Un fel de bitch slap. Cand suna si nu raspunzi .. te gandesti "eh poate nu l-a auzit", dar cand iti da ton de respingere, parca esti nervos asa "wtf just happened ? voiam sa vbesc cu tine .. si tu imi respiungi ? goddamn motherfucker!". Folositi-l cu incredere. Va va salva viata candva. Imi veti multumi.

~

Viata in craiova e grea. Asta m-am intrebat tot timpul, la noi sunt prea multe categorii de fete, pt ca sunt nebune si inventeaza chestii. de ex sunt "curvele virgine" - alea de arata bine, se poarta de parca au fost out-there si ele pana la final chiar sunt virgine si fac asa doar pt ca sunt frustrate. Se imbraca dubios, se poarta ciudat, decolatat, curu in afara, ruj, machiaj ... si ele sunt virgine. Sunt alea care si-au tras-o o data , de 2 ori ... fuck know, fuck cares si care spun de fiecare data ca ele sunt virgine. Din nevoia de a ascunde, de a parea imaculate si sfinte, plus ca se gandesc ca baietii vbesc intre ei si se afla si ca dupa o sa o considere curva or smth. Si cel mai ciudat ? Cca mai nou am auzit metode dubioase de a parea virgina in pat, lasand la o parte clascul "ma phut cu el cand sunt pe ciclu". Tipele in ziua de azi, si cand zic tipe ma refer bineinteles la segmentul 17-22, cica se taie la deget, ca sa curga sange. Jur! Asta e ultima chestie, am ramas masca ... ce ?,iau un cutit sub perna si cand el nu observa... cand ala adoarme, harst, taiem un deget. Pe langa faptul ca culoarea sangelui difera, cea din deget si cea din sursa, dar deh. Nu creca isi face rana adanca incat sa necestie copci, e agitatie in momentele alea si daca isi joaca tipa rolu bine, tipu nici nu o sa isi dea seama . Asa ca dragii moshului, tine-ti minte: curva e aia care se fute cu toti, prostituata e aia care se fute cu toti, pe bani si curva curvelor e aia care se fute cu toti, in afara de tine. Daca nu iti dai un degtet, nu ti-o tragi pe ciclu sa pari virgina, sau nu faci ceva spectaculos sa intrii in aceste categorii ... atunci da .. esti average.

~

Urasc musafirii! Cu tot sufletul meu. When you gotta sit there look all preety and perfect and they're gonna talk about you like you're not even there. Tot timpul trebuie sa stau acolo si sa zambesc, ma simt ca un caine care face o parada sa-l vada toata lumea si stapanul il lauda, while i just wanna poop on some guest's shoe.

~

once in a life time. Credeti ca momentele alea "once in a life time ... " sunt cand esti batran ? Nu! In fact, hell no! Sunt in tinerete. Nu se mai intorc. Pe la 30 de ani, n-o sa-ti propuna nimeni sa faci sex cu inca 3 persoane. Asta se intampla pe la 20 si ceva de ani, cand esti cu nush cati amici in nush ce tara, mort de beat si intr-advear e once in a life time. Good times, that you'll rememebr, pe care sa le povestesti nepotilor: "u know grandkids, when i was your age, grandma was a bit of a slut " si sa razi la ei. Nush eu mereu am fost de parere ca nu vreau sa ajung in punctul ala al vietii in care sa stau sa ma intreb pe drumul de intoarcere "hmmm.. ce ar fi fost daca...". Fuck a supermodel ! Marriage ? Unde e smileyface-ul care face semnul crucii ? Speriati-va parintii. Faceti sex cu un negru ceva. La ei in pat. Va suiti deasupra si incepeti sa zbierati "'this is for the racism...this for the slaves...this for the diamond mines...and this, this is for Mandela!". Lasati-le prezervative sub perna, sa li se lipeasca de fatza. Daca iese scandal, le spuneti replica "pai ce ? doar pt ca e negru gata ? e sclavu nostu ? poporul lui a suferit din cauza diavolului alb sute de ani " si oricum tratamentu pentru rasiste e gang-bangul ! Poate vreti sa fiti violate de 2-3 negrii transpirati! Da da ... stiu ca asta vreti ! Rasistelor !

0 Comments

Trimiteți un comentariu

Copyright © 2009 Xanax 4 Kids All rights reserved. - "I'm going sane in a crazy world ! ™ " -