0

B.F.F.

Posted by Teets McGee on 5/06/2009 02:26:00 a.m.


Astazi voi debita si voi spune parerea mea despre conceptul de 'Fuck-Friend'. Fuck-friend, fuck-buddy, buddy-fuck, fuck 4 fun, plm, spuneti-i cum vreti, ideea de baza e aceeasi. Un prieten foarte bun d'al tau, pe care il gasesti si atragator intr-un mod carnal, cu care la o bauta sa zicem, te phuti. Simplu, nu ? Ar trebui sa fie simplu, numai ca mentalitatea ingusta si pudismul cronic din zona asta de sud, ne mananca toate zilele si tot viitorul. In loc sa fie o cheste foarte casual, fara remuscari si alte non-sensuri, ei bine, la noi, e altfel. Toti se caca pe ei cum ca sexul schimba totul. Poate in anii '20-'30 schimba sexul totul, cand era inca un subiect tabu si cand pronuntai cuvantul sex, il pronuntai in soapta. La fel era si sarutul frantuzesc, ala cu limba in gat. In ziua de azi, sarutul de exemplu a ajuns sa fie o rutina, te imbeti in nush ce club fara nume si te apuci si te lingi cu juma de discoteca. Nu mai e ceva iesit din comun, cum era sa zicem pe vremea parintilor nostrii. La fel a ajuns si sexul, e o chestie normala, care trebuie facuta nu numai din placere. Ca idee, sexul este o necesitate fiziologica, la fel ca mancatul si dormitul. Ai nevoie de mancare si de somn, dar poti sa si mananci de pofta, la fel cum poti sa si dormi, ca ai chef de un somn bun. La fel si cu sexul, ai nevoie de el, dar il faci si de placere. Este o nevoie fizica, care face parte din instinctele primare umane. Printre instinctele primare de viata, se numara instinctul de supravietuire si instinctul reproducere, omul de neanderthal, dupa spusele lui Darwin, era indemnat sa se apere, sa isi apere familia, sa se hraneasca, intr-un cuvant sa supravietuiasca si sa isi perpetueze specia. Este in fond si la urma urmei un instinct animalic, o necesitate in viata noastra si a animalelor. D'aia intra cainii, pisicile si alte animale in 'calduri', in perioada de necesitate de a se reproduce. Doar ca ei o fac doar ca o nevoie, pur si simplu o necesitate, cum ar fi sa bei apa. Singurele mamifere care si-o trag de placere sunt oamenii si delfinii. Si parca o rasa aparte de maimute. Restul animalelor de pe planeta aceasta, se fut, doar ca simt nevoia.
Am deviat putin de la subiect, dar revin acum, sexul nu mai est
e ce a fost. Nu mai este ceva pudic, ceva secret, este peste tot. Peste tot siteuri porno, tzatze, pisde, sexshopuri si alte alea, in final sexul vinde aproape orice. De ce sa ne ferim de el? Daca cumva, ti-o pui cu cineva cunoscut, din cercul tau de prieteni, a doua zi dimineata, la cafea, intre cele doua persoane exista o tensiune in aer, priviri care se evita, uitat in jos, rastalmacit de cuvine ('oare ce a vrut sa zica cu asta ?') si chiar liniste apasatoare. De ce? De ce exista aceste momente de dupa ? Nu ar trebui, prietene. Daca in momentul ala a fost ceea ce ti-ai dorit, asuma-ti responsabilitatea, nu da vina pe alcool sau mai stiu eu ce. Dupa vor urma discutii foarte imbecile de genul "asta va schimba tot intre noi" sau "si acum ce facem?". Nu faceti nimic, e absolut genial. Ati dus prietenia la un alt nivel, unul mai profund si mai interesant de exploatat. Ati ajuns fuckfriends. Nu schmba sexul cu nimic 2 oameni, mai ales 2 prieteni. Scapi de clasica replica "nu facem asta, ca nu vreau sa stricam prietenia intre noi 2". In alte parti, lumea e mult mai deschisa la minte si sunt constienti ca asta nu schimba cu absolut nimic o relatie de interactiune umana. Nu tensiune in aer, nu liniste apasatoare, pur si simplu 2 prieteni la o cafea, care noaptea trecuta si-au tras-o. Big fucking deal.
De ce va feriti de asta ? Majoritatea fetelor se tem ca se va afla si ca lumea o sa barfeasca si ca o sa le considere curve. Cui pula mea ii pasa cine cu cine se fute, de cate ori si in ce pozitii ? Oamenii aia nu au viata personala si traiesc prin prisma altora, fac fetele sa fie foarte complexate in ceea ce le priveste, fac baietii normali sa para niste tarani infatuati si porci ordinari. Sa va zic un secret, fetele vorbesc de 3 ori mai mult despre asta si cu mai multe detalii picante, gen pozitii, durata, marime, grosime si alte chestii
d'astea. Ca fata, daca ai stat cu un cocalar d'asta laudaros pe la toti prietenii lui, cu ce a tras el pe pula si ai fost tinuta in casa, verificata cu telefoane, nu ai avut voie sa iesi cu fetele in oras, ci doar cu el; te-a pus sa ii dai beep de pe fix sa vada ca esti acasa; te face urata, grasa si proasta si iti spune ca sa vada el ce alt prost va sta cu tine, daca iti va da el papucii; si alte mizerii de genul asta, ei bine aceste specimene de baieti, care din pacate sunt din ce in ce mai dese, strica piata pentru restul de 10% de oameni normali. Logic sa iesi dintr-o astfel de relatie, complexata si speriata de pula ca de bombe. Logic sa crezi ca toti baietii sunt porci nenorociti, care nu fac altceva decat sa se laude la tovarasi, cu ce au mai futut ei si cat de futaci intergalactici sunt ei. Logic sa te uiti urat la un baiat care iti propune sex la prima sau a doua intalnire. Dar asta nu e normal, ganditi-va mai bine, invatati sa ganditi pentru voi si sa va dati seama ceea ce vreti voi de fapt si de drept.
Ideea de fuckbuddy, e absolut geniala, pentru ca va si cunoasteti destul de bine, incat sa pastrati discretia, nu necesita atasare emotionala si sentimentala, poti sa ii spui foarte usor "vezi ca in seara asta n-am chef, ma duc sa ma dau la una", stiind ca la sfarsitul zilei va fi acolo ca prieten, ca amant, ca iubit sau orice aveti voi nevoie in momentul ala. Daca ati trecut peste socul initial, veti vedea ca nu e asa de grav, sentimente oricum exista din relatia de prietenie dinainte, altele nu au cum sa apara, sa dispara, doar sa evolueze, de stricat nu are ce sa se strice.

Sunt impotriva relatiilor. Relatiile sunt cu stres, cu sunat pe mobil, cu dat de mesaje de noapte buna, fara libertate de miscare, cu gelozie si alte cacaturi. Pur si simplu la varsta asta va jucati de-a adultii. Va legati la cap fara sa va doara. Intrati sa zicem in facultate, din punctul de vedere al unei fete,
cu un gagic de prin liceu, ati fost amandoi virgini, cand v-ati tras-o prima data a fost absolut penal si stanjenitor (ala e buricu baaa!!), n-ati mai incercat alt castravete din alt borcan, ajungeti sa nu va dati seama daca va iubiti cu adevarat sau ati intrat in rutina si obisnuinta, va mutati impreuna, in timpul facultatii nu iesiti din casa decat cu el, nu faceti nimic altceva, va casatoriti prin timpul facultatii, dupa facultate turnati un plod si va treziti la peste 25 de ani ca a trecut viata pe langa voi si ca idiotul ala de langa voi nu il mai suportati de nici o culoare. Oricum la varsta asta nu cred ca stie cineva ce e aia iubire adevarata si poate sa spuna cu mana pe inima "am iubit sau iubesc pe cutare". Astea sunt niste idei imbecile luate din filme, doar ca sa mai capatam experienta, jucandu-ne de-a mama si de'a tata. Traiti-va viata in pula mea!
Cel mai bine e sa ai un fuckbuddy, cu care te intelegi de minune, iti e
si prieten, va intelegeti si in pat, si daca peste cativa ani vedeti ca totul merge bine si nu ati gasit pe nimeni cu care sa va casatoriti, atunci chiar inseamna ca sunteti facut unul pentru celalalt. Dar mai intai macar puteti sa spuneti fericiti ca ati testat marfa inainte de cumparare si ca v-ati mai si trait viata intre timp.





0 Comments

Trimiteți un comentariu

Copyright © 2009 Xanax 4 Kids All rights reserved. - "I'm going sane in a crazy world ! ™ " -